Pufované celozrnné chlebíčky

1. VEPY Pohánkové chlebíčky 50g

Celozrnné pohánkové chlebíčky


EAN kód:
8586010422060
Balenie (ks/krt/pal):
22/180/3960

Celozrn. chleb. pšenica kakao 60g

CELPO FIT Celozrnné chlebíčky pšeničné s kakaovou polevou


EAN kód:
8586010680088
Balenie (ks/krt/pal):
20/180/3600

Celozrn. chleb. pšeničné 100g PURPUR

Celozrnné chlebíčky z PURPUR pšenice


EAN kód:
8586010680163
Balenie (ks/krt/pal):
32/45/1440

Celozrn. chleb. pšeničné s jogurt.60g

CELPO FIT Celozrnné chlebíčky pšeničné s jogurtovou polevou


EAN kód:
8586010680095
Balenie (ks/krt/pal):
20/180/3600

Celozrn. chleb. ryžové s jogurtom 60g

CELPO FIT Celozrnné chlebíčky ryžové s jogurtovou polevou


EAN kód:
8586010680118
Balenie (ks/krt/pal):
20/180/3600

Celozrnné chleb. ryžové s karam. 60g

CELPO FIT Celozrnné Ryžové chlebíčky s karamelovou polevou


EAN kód:
8586010680279
Balenie (ks/krt/pal):
20/180/3600

Celozrnné ryžové chlebíčky 100g

CELPO FIT Celozrnné chlebíčky ryžové 100g


EAN kód:
8586010680040
Balenie (ks/krt/pal):
32/45/1440

Chleb. ryža jogurt. kokos 65g

CELPO FIT Celorznné chlebíčky ryžové s jogurtovou polevou a kokosom


EAN kód:
8586010680262
Balenie (ks/krt/pal):
20/180/3600

GARDEN Chlebíčky kukuričné slané 50g

Celozrnné kukuričné chlebíčky s morskou soľou 50g


EAN kód:
8586010680460
Balenie (ks/krt/pal):
21/180/3780


Sú vyrobené z najkvalitnejšej suroviny a sú vždy čerstvé a chrumkavé. Celozrnné trvanlivé pečivo zodpovedá moderným trendom zdravej výživy. Vďaka dlhej trvanlivosti môžu byť vždy po ruke. Úplne nahradzujú iné druhy pečiva a hodia sa na väčšinu druhov diét, ryžové na bezlepkovú diétu. Vysokým obsahom vlákniny, minerálnych látok a vitamínov obsiahnutých v surovine znižujú riziko vzniku civilizačných chorôb.

Pufované potraviny, ale možno, že ste si viac zapamätali názov „polystyrén“. Medzi priaznivcov zdravej racionálnej výživy sú stále obľúbenejšie celozrnné výrobky, ktoré sa vyrábajú špeciálnou technológiou pufovania, ktorá spracováva celé, inak nespracované, zrno a zachováva nielen všetky výživové hodnoty ale i príjemnú chuť cereálneho obilia.
Pufovanie je veľmi zložitý proces, ktorý prebehne za pár sekúnd. Základným technologickým postupom je tzv. „pufovanie“, v ktorom je základ to, že sa surovina dávkuje do foriem pečúceho stroja, kde pod vplyvom tlaku a vysokej teploty 300 °C dôjde k odpareniu vlhkosti, nafúknutiu zrna a vytvarovaniu do tvaru chlebíčka. Chlebíčky sa ďalej máčajú do čokolády a neskôr sa sušia v sušiacich strojoch.