Sú vyrobené z najkvalitnejšej suroviny a sú vždy čerstvé a chrumkavé. Celozrnné trvanlivé pečivo zodpovedá moderným trendom zdravej výživy. Vďaka dlhej trvanlivosti môžu byť vždy po ruke. Úplne nahradzujú iné druhy pečiva a hodia sa na väčšinu druhov diét, ryžové na bezlepkovú diétu. Vysokým obsahom vlákniny, minerálnych látok a vitamínov obsiahnutých v surovine znižujú riziko vzniku civilizačných chorôb.
Pufované potraviny, ale možno, že ste si viac zapamätali názov „polystyrén“. Medzi priaznivcov zdravej racionálnej výživy sú stále obľúbenejšie celozrnné výrobky, ktoré sa vyrábajú špeciálnou technológiou pufovania, ktorá spracováva celé, inak nespracované, zrno a zachováva nielen všetky výživové hodnoty ale i príjemnú chuť cereálneho obilia.
Pufovanie je veľmi zložitý proces, ktorý prebehne za pár sekúnd. Základným technologickým postupom je tzv. „pufovanie“, v ktorom je základ to, že sa surovina dávkuje do foriem pečúceho stroja, kde pod vplyvom tlaku a vysokej teploty 300 °C dôjde k odpareniu vlhkosti, nafúknutiu zrna a vytvarovaniu do tvaru chlebíčka. Chlebíčky sa ďalej máčajú do čokolády a neskôr sa sušia v sušiacich strojoch.